Alpha Nutrition har personvern som en viktig prioritering og derfor følger vi de gjeldene regler når det kommer til behandling av personopplysninger som er gitt i personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).
Vi ønsker å følge disse reglene da dette vil gi økt sikkerhet og trygghet for deg som kunde og mottaker av digital korrespondanse. 
De nye reglene (GDPR) gjør at du som kunde har oversikt over det som er samlet av informasjon om deg og hva denne informasjonen brukes til.

Hvilken Informasjon samles inn?
Informasjon som samles inn om deg gjennom vår nettbutikk løsning er navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse. Dette samles inn fordi dette er informasjon som trengs for behandling av dine ordre.
I tillegg samler vi inn kjøpshistorikk fra Alpha Nutrition basert på dine kjøp i nettbutikken gjennom informasjonskapsler.
Vi lagrer ikke kortinformasjon i vår nettbutikk og når det kommer til personopplysninger i forbindelse med betaling blir disse tatt hånd om av Stripe. For mer informasjon om håndtering av personopplysninger som samles inn av Stripe må du sjekke ut betalingslevrandørenes egne nettsider hvor dette er beskrevet – se www.stripe.com.

Hvordan brukes informasjonen som samles inn?
For å kunne gi en forbedret kundereise for våre kunder lagrer vi kjøpshistorikk på vår nettside. Vi lagrer også kundeinformasjon om deg som kunde for å kunne kontakte deg angående en bestilling eller andre behov.

Vi selger ingen personopplysninger videre til tredjepart og informasjon om deg som kunde blir heller ikke byttet. Relevante opplysninger som må til for å gjennomføre handel blir kun delt mellom betalingslevrandør Stripe og Transportør (Posten/Bring)

Hvordan kan jeg sjekke hva som blir lagret av informasjon og hvordan få dette slettet?
Har du opprettet en kundekonto hos oss vil du finne all informasjon om hvilke informasjon vi har lagret hos oss under fanen «min konto». Ønsker du å slette din kundekonto kan dette også gjøres manuelt og om det skulle være noen vanskeligheter kan du kontakte oss. Ordrehistorikk vil uansett ikke bli slettet, da dette ligger under bokføringsloven som sier at dette er dokumentasjon vi er pålagt å ha til regnskapet.

Alpha Nutrition, ved daglig leder har ansvar for behandlingen av personopplysninger.