Vilkår og betingelser

Fraktkostnader:

Gratis frakt ved kjøp over 800 kr uansett vekt og størrelse. Kjøp under 800 kr har vi satt ned prisen på fast frakt til kun 89,- uansett vekt og størrelse.

Leveringsmetoder:

Leveringstid til ditt lokale hentested etter du har lagt inn din ordre er 1-3 dager. Vi sender pakken din innen 24 timer.
Du har også mulighet å velge å få pakken din levert hjem på døren eller på din arbeidsplass.

Vi bruker posten til å levere pakkene våre, dette er den sikreste og raskeste leverandøren i Norge med flest utleveringsteder.

Vi bruker posten sin klimanøytrale servicepakke.

Uavhentet pakke:

Bestiller du og ikke henter pakken på postkontoret innen hentefristen på 14 dager, returneres pakken til oss. Vi vil da sende ut en faktura på 500 kr i gebyr for uavhentet pakke. Dette gebyret består av porto frem, returporto samt administrasjonskostnader i forbindelse med dette. Skulle du av ulike årsaker ikke kunne hente pakken, må du gi beskjed til oss slik vi kan søke om at pakken kan ligge lenger på postkontoret. For å unngå dette gebyret må man aktivt ha informert om at man ikke har mulighet til å hente pakken eller ønsker å avbryte ordren. Å forholde seg passiv å la pakken gå i retur vil utløse gebyr på 500 kr for å dekke våre kostnader.

Feil eller mangler:

Ved feil eller mangler ta kontakt med oss på telefon: 97 98 99 85